Bejelentkezés a partnerprogram tagjainak:

  Név

  Jelszó  
Elfelejtett jelszó
Regisztráció2012.12.21

Ezt tudnod kell, mielőtt webáruházat választasz...

Domain keresésMost nem egy marketing üzenetet vagy egy 10 pontból álló felsorolást látsz. Ez az írás azért jött létre, hogy átfogó képet kaphass arról, hogy mit is kell tudnia egy kor követelményeinek megfelelő webáruháznak.

Nem extra dolgokat és igényeket írok le, hanem olyan funkciókat, amik nélkül a webáruház vagy nem lesz hatékony vagy  szenvedés lesz a kezelése.

Ha ezek közül bármit is elhagyunk az elején, akkor pénzt spórolhatunk mégis rengeteget fogunk költeni. A webáruház befektetés, ha jól működik, minden más esetben csak kiadás.

Gyakorlati tudást fogok átadni, amiért semmit sem kérek. Még a mail címedet sem. Te döntöd el, hogy kell vagy sem. Sőt, ajándékot is kapsz!

Az ajándékom egy letölthető árajánlatkérő. Ezt az ajánlatkérőt elküldheted fejlesztő cégeknek. Így nem csak könnyen összehasonlítható árajánlatokat kapsz (ami nagy előny), hanem az árajánlat olyan lesz ami alapján számon kérheted a fejlesztést és nem kell félned, hogy valami fontosat kihagysz és utólag fizettetik meg veled.

A legtöbben azt az alapvető hibát követik el, hogy úgy vágnak bele a webáruház készítésbe, hogy nincsen tapasztalatuk.

Kérjen árajánlatot webáruház készítésre>>


Olvasson tovább >>>
2012.12.21

Ezt tudnod kell, mielőtt webáruházat választasz...(2. rész)
...avagy milyen funkciók adják el a terméket a webáruházunkban

Domain keresésEbben a cikksorozatban arra adunk választ, hogy milyen funkciókkal kell rendelkeznie egy mai modern webáruháznak, azért, hogy be tudja tölteni a funkcióját.

Az előző írásban egy nagy lélegzetvételű dolgot vettünk nagyító alá. Megmutattuk mit kell tudnia a webáruháznak ahhoz, hogy a látogatók könnyen megtalálják a keresett terméket.

A mostani írásban sorra vesszük azokat a funkciókat, ami nélkül a webáruházunk drága lesz és nem hatékony.

A termék eladása:
Lényegében ez a funkció a webáruházunk célja , ezért itt minden apróság nagy hatással lehet a bevételeinkre.

Vannak esetek, amikor  a vásárló tudatosan kerül a webáruházunkba, hiszen terméket keres, előkészíti a vásárlást és ehhez a legnagyobb információs bázist az Internetet használja. Elképzelhető, hogy nem is a weben akar vásárolni, de ettől még lehet, hogy meggondolja magát vagy amennyiben van rá lehetősége bemegy a hagyományos üzletünkbe. Nem szabad őket sem elveszítenie.

A másik réteg aki vásárolni szeretne, de még nincs elképzelése arról, hogy pontosan mit. Vannak ötletei, van egy bizonyos összeg amit a vásárlásra szánna, de még nem tudja hol érdemes elkölteni. Számukra Információ kell és egy plusz "lökés", amitől vásárlóvá válnak. Őket meg kell győzni.

Kérjen árajánlatot webáruház készítésre >>

Olvasson tovább >>>
2012.12.21

Ezt tudnod kell, mielőtt webáruházat választasz...(3. rész)
...avagy automatizmusok, amik megkönnyítik az életünket

Domain keresésAz előző két cikkben azt fejtettük ki, hogy milyen funkciókkal kell rendelkeznie egy webáruháznak, hogy képes legyen ellátni a feladatát és eladni a terméket. Ha ezek közül a funkciók közül bármelyik is hiányzik, akkor nem beszélhetünk modern és hatékony webáruházról

Nem győzőm hangsúlyozni, hogy ezek minimális alap funkciók, ezek kellenek. Ezen felül szinte végtelenek azoknak a lehetőségeknek a száma, amivel hatékonyabbá tehetjük a webáruházunkat. Ha a leírt minimális funkciókkal nem rendelkezik a választott webáruház, akkor nem érdemes költeni rá.

A leírt funkciók birtokában még nem dőlhetünk hátra elégedetten, mert az automatizálás nélkül félkarú óriás a webáruházunk. Képes hatékonyan és jól kezelni több ezer terméket, hatékonyan és jól kiszolgálja a vevőket csak éppen a fél keze miatt minden nehézkes és lassú, mert emberekre bízzuk azokat a műveleteket, amiket automatizálhatnánk is.

Kérjen árajánlatot webáruház készítésre >>Olvasson tovább >>>

Valid HTML 4.01!  Valid CSS!

Akreditált domain regisztrátor   Informatikai adós lista


Webhosting:

A webhosting egy összefoglaló kifejezése a domain regisztráció és tárhely szolgáltatásnak. Sőt még ennél is több. Magában foglalja mindazokat a szolgáltatásokat, amik egy weboldal sikeres és hatékony működéséhez szükséges.

Ide tartozik a domain név, ami nem más, mint a honlapunk címe. Olyan mint a lakcím vagy a személyigazolvány. Mindegyik cím egyedi és pont ezért megismételhetetlen. Az egyedisége miatt olyan értékessek azok a domain nevek, amiket az emberek maguktól is keresnek. Ilyen domain pl a hasznaltauto.hu, webaruhazkeszites.hu, facebookreklam.hu, pizzarendeles.hu, ingatlan.com stb. Ezek a domain nevek olya kulcsszót tartalmaznak, ami értékes. Ezeket hívják keresőbarát domain neveknek

A másik szükséges elem a tárhely. Ha a domain nevet egy lakás címével azonosítunk, akkor a tárhely lesz a telek, amire a ház épül. A házat szilárd alapokra kell építeni. Érdemes tehát jó minőségű telekre építkeznünk, nehogy az olcsó telek rossz minősége döntse romba álmaid otthonát. Mindig válassz körültekintően tárhelyet! Olvasd el tárhely választó segédletünket.

Domain Flotta:

Cégünk a nagy érdeklődésre való tekintettel a Domain Regisztráció és tárhely szolgáltatását külön részlegbe szervezte ki, hogy ezzel is növelje a hatékonyságot és az ügyfeleink elégedettségét.

A DomainFlotta.hu weboldalunkat kizárólag a Domain és Tárhely iránt érdeklődőknek készítettük. Magyarországon egyedülálló szoftvereket tettünk bele, hogy minél inkább megkönnyítse a legjobb nevek kiválasztását.

Készítettünk rá több különböző domain kereső és ellenőrző szoftvert, tömeges foglaltság ellenőrzőt és domain ajánlót. Létrehoztunk egy ügyfélkaput, amin keresztül egyszerűen kezelheted a szolgáltatásaidat és akár még felszabaduló domain névre is leadhatod az igényed.

A Facebook oldalunkon pedig pezseg az élet. Ha nem akarsz lemaradni a friss hírekről és újdonságokról, akkor neked is azt javasoljuk, hogy lájkold az oldalunk és kövesd a bejegyzéseinket: www.facebook.com/domainflotta oldalon.