Bejelentkezés a partnerprogram tagjainak:

  Név

  Jelszó  
Elfelejtett jelszó
Regisztráció2012.12.21

Ezt tudnod kell, mielőtt webáruházat választasz...

Domain keresésMost nem egy marketing üzenetet vagy egy 10 pontból álló felsorolást látsz. Ez az írás azért jött létre, hogy átfogó képet kaphass arról, hogy mit is kell tudnia egy kor követelményeinek megfelelő webáruháznak.

Nem extra dolgokat és igényeket írok le, hanem olyan funkciókat, amik nélkül a webáruház vagy nem lesz hatékony vagy  szenvedés lesz a kezelése.

Ha ezek közül bármit is elhagyunk az elején, akkor pénzt spórolhatunk mégis rengeteget fogunk költeni. A webáruház befektetés, ha jól működik, minden más esetben csak kiadás.

Gyakorlati tudást fogok átadni, amiért semmit sem kérek. Még a mail címedet sem. Te döntöd el, hogy kell vagy sem. Sőt, ajándékot is kapsz!

Az ajándékom egy letölthető árajánlatkérő. Ezt az ajánlatkérőt elküldheted fejlesztő cégeknek. Így nem csak könnyen összehasonlítható árajánlatokat kapsz (ami nagy előny), hanem az árajánlat olyan lesz ami alapján számon kérheted a fejlesztést és nem kell félned, hogy valami fontosat kihagysz és utólag fizettetik meg veled.

A legtöbben azt az alapvető hibát követik el, hogy úgy vágnak bele a webáruház készítésbe, hogy nincsen tapasztalatuk.

Kérjen árajánlatot webáruház készítésre>>


Olvasson tovább >>>
2012.12.21

Ezt tudnod kell, mielőtt webáruházat választasz...(2. rész)
...avagy milyen funkciók adják el a terméket a webáruházunkban

Domain keresésEbben a cikksorozatban arra adunk választ, hogy milyen funkciókkal kell rendelkeznie egy mai modern webáruháznak, azért, hogy be tudja tölteni a funkcióját.

Az előző írásban egy nagy lélegzetvételű dolgot vettünk nagyító alá. Megmutattuk mit kell tudnia a webáruháznak ahhoz, hogy a látogatók könnyen megtalálják a keresett terméket.

A mostani írásban sorra vesszük azokat a funkciókat, ami nélkül a webáruházunk drága lesz és nem hatékony.

A termék eladása:
Lényegében ez a funkció a webáruházunk célja , ezért itt minden apróság nagy hatással lehet a bevételeinkre.

Vannak esetek, amikor  a vásárló tudatosan kerül a webáruházunkba, hiszen terméket keres, előkészíti a vásárlást és ehhez a legnagyobb információs bázist az Internetet használja. Elképzelhető, hogy nem is a weben akar vásárolni, de ettől még lehet, hogy meggondolja magát vagy amennyiben van rá lehetősége bemegy a hagyományos üzletünkbe. Nem szabad őket sem elveszítenie.

A másik réteg aki vásárolni szeretne, de még nincs elképzelése arról, hogy pontosan mit. Vannak ötletei, van egy bizonyos összeg amit a vásárlásra szánna, de még nem tudja hol érdemes elkölteni. Számukra Információ kell és egy plusz "lökés", amitől vásárlóvá válnak. Őket meg kell győzni.

Kérjen árajánlatot webáruház készítésre >>

Olvasson tovább >>>
2012.12.21

Ezt tudnod kell, mielőtt webáruházat választasz...(3. rész)
...avagy automatizmusok, amik megkönnyítik az életünket

Domain keresésAz előző két cikkben azt fejtettük ki, hogy milyen funkciókkal kell rendelkeznie egy webáruháznak, hogy képes legyen ellátni a feladatát és eladni a terméket. Ha ezek közül a funkciók közül bármelyik is hiányzik, akkor nem beszélhetünk modern és hatékony webáruházról

Nem győzőm hangsúlyozni, hogy ezek minimális alap funkciók, ezek kellenek. Ezen felül szinte végtelenek azoknak a lehetőségeknek a száma, amivel hatékonyabbá tehetjük a webáruházunkat. Ha a leírt minimális funkciókkal nem rendelkezik a választott webáruház, akkor nem érdemes költeni rá.

A leírt funkciók birtokában még nem dőlhetünk hátra elégedetten, mert az automatizálás nélkül félkarú óriás a webáruházunk. Képes hatékonyan és jól kezelni több ezer terméket, hatékonyan és jól kiszolgálja a vevőket csak éppen a fél keze miatt minden nehézkes és lassú, mert emberekre bízzuk azokat a műveleteket, amiket automatizálhatnánk is.

Kérjen árajánlatot webáruház készítésre >>Olvasson tovább >>>

Valid HTML 4.01!  Valid CSS!

Akreditált domain regisztrátor   Informatikai adós listaRólunk

A NetLight projectet az Intronet KFT. indította útjára 2004.-ben. A project fő profilja webhosting, domain regisztráció szolgáltatás nyújtása, marketing szemléletű értékesítési weboldalak készítése.

A project túlnőtte magát, ezért egy önálló céget hoztunk létre Netlight Consulting Kft néven. Szerverünkön induláskor több mint 2.000 domain-t tárolunk a hozzá tartozó weblapokkal együtt.

A NetLight kft sikerének kulcsa az értékesítési szemlélet, amit átadunk az ügyfeleinknek is. A legritkább esetben ér véget az együttműködés azzal, hogy átadjuk a weboldalt az ügyfél pedig önállóan menedzseli. Leginkább arra van igény, hogy segítsünk az oldal megírásában, felfuttatásában és működésében. Sok esetben nem is csak a weboldalt, hanem a céget is átalakítjuk, hatékonyabbá, sikeresebbé tesszük.

Az oldalak elhelyezése

Saját szervereink igénybevételével biztosítani tudjuk az elkészült weblapok webkiszolgálón történő futtatását.

Mivel ez a részleg rohamos fejlődésnek indult, ezért külön weboldalt készítettünk rá. A domain regisztráció és webtárhely árakat megtalálja a domainflotta.hu weboldalunkon.

Miért érdemes minket választani weboldal projektjéhez?

Cégünk a honlapkészítés feladataiban több éves jártasságot szerzett, felsőfokú szakértelemmel bíró munkatársakkal rendelkezik mind technikai, mind marketing oldalról.

Cégünk hosszú távú, bizalmi viszony fenntartására törekszik partnereivel a honlapkészítés során is. A legtöbb cég az elkészült weboldal átadása után nem érzi szívügyének a weboldal sikeres működését, további fejlődését. A mi célunk, hogy minden általunk elkészített weblap látogatottsága, sikeressége a lehető legjobb statisztikai eredményeket mutassa.

Ennek érdekében vállaljuk a tartalommal feltöltött honlap keresőre optimalizálását, esetleg a honlap tartalmának stilizálását, javítását és feltöltését.

Honlapkészítés szolgáltatásunk építőelemei

 • Koncepcionális terv készítése
 • Grafikai tervezés és kivitelezés
 • Stíluslap kialakítása
 • HTML kivitelezés
 • Java-script, Flash, PHP, mySql programozás
 • közös tesztelés
 • Igény esetén az oldal felfuttatása vagyis a teljes marketing.

Tervezési alapelveink

 • Egységes arculat a honlapkészítés során minden weblapon
 • Könnyen átlátható hatékony webdesign, azaz egyszerű navigáció és eligazodás az oldalakon, vásárló vezetése a cél irányába
 • Informatív tartalom
 • Gyorsan letöltődő oldalak

Egyre több cégvezető ismeri fel az Internet jelentőségét, de csak kevesen szánják rá magukat, hogy egy professzionális céget bízzanak meg ezzel a feladattal.

Ennek több oka is van:

 • Nincsen rá idejük. Mindig halasztják a dolgot.
 • Még nem találták meg azt a céget, akivel együtt tudnának dolgozni ezen a téren.
 • Egyszerűen elvesztek a sok ajánlat között, amit az Internet kínál. Fogalmuk sincs melyik ajánlat az előnyösebb számukra.
 • Nem tudják milyen honlapra is van szüksége a cégüknek. Milyen arculata legyen a honlapnak, mely a cégüket képviseli a világhálón.

Igyekszünk mindenben ügyfeleink érdekeit szolgálni. Üzleti tanácsadóink - kérésére - bármikor felkeresik Önt.

Mi kell ahhoz, hogy egy honlap üzletet hozzon?

Nem elég a jó programozó? Nem elég az ügyes kezű designer? Nem bizony! A NetLight korán felismerte ezt, és - mint eredményeink is mutatják - sikeres úton járunk. Csapatunkban az ötletes, hatékony és egyszerű megoldásokat ismerő programozó, grafikus, és ami a legfontosabb, tapasztalt marketing szakember található.

Az Internet üzletet hoz! Magyarországon nagyjából a cégek 10%-ának. A mi ügyfeleink ebbe a 10 %-ba tartoznak.

Meggyőződésünk, hogy minden vállalkozás számára érdemes saját weboldallal megjelenni az Interneten.

Részese akar lenni a sikereinknek?

Akkor csatlakozzon be a partnerprogramunkba és keressen pénzt rajtunk. Erről bővebben a Partnerprogram részben olvashat.

A célunk, hogy a NetLight neve mindenkinél ugyanazt jelentse: azt a profi webhosting-webdesign szolgáltatót, amely az ügyfelekért van.

Az ügyfelek elégedettsége: a mi sikerünk.