Bejelentkezés a partnerprogram tagjainak:

  Név

  Jelszó  
Elfelejtett jelszó
RegisztrációKérjük olvassa el figyelmesen a mellékelt információkat, hogyan vehet részt partnerprogramunkban, melynek során nemcsak webhosting csomagja árát keresheti meg, de ezen felül is kereshet még pénzt!

Regisztráció
Valid HTML 4.01!  Valid CSS!

Akreditált domain regisztrátor   Informatikai adós lista


Ha ezért jöttél, kattints az ingyen honlap linkre:


Partnerprogram

Keressen pénzt rajtunk! - 50 000 Ft minden partnernek.

Hogyan lehetséges ez?

Egyszerûen! Most felajánlunk egy nagyszerû pénzkereseti lehetõséget! Sõt, ha honlappal rendelkezik, fellendítjük azt is, INGYEN!

Ha weboldallal rendelkezik és van szabad reklámfelülete, akkor olvassa el a "Honlappal rendelkezik részt".

Még soha nem volt ennyire egyszerû tõke nélkül vállalkoznia. Olyan lehetõséget kínálunk fel, ahol Ön egybõl a profittal kezdhet, nem kell pénzt, idõt, energiát befektetnie, hiszen ezt már mi mind megtettük Ön helyett.
Ön úgy profitálhat partnerünkként, hogy egyetlen forintjába sem kerül!
Hol lehetne máshol az életben anélkül pénzt keresni, hogy elõtte ne kellett volna pénzt befektetnie?

Mi nem várunk el Öntõl semmit, nem követelünk, nem ígérgetünk. Csupán lehetõséget adunk és Ön dönti el, hogy akar-e élni vele vagy sem.

Önnek nem kell a hagyományos vállalkozásépítés egyetlen idõ-, pénz- és energiaigényes részfeladatával sem törõdnie. Nem kell sem termékfejlesztéssel, sem raktározással, sem szállítással, sem alkalmazottakkal... stb. bajlódnia. Önnek egyetlen feladata marad csupán. A termék népszerûsítése.

Erre több lehetõséget is felkínálunk Önnek, hogy a legtesthezállóbbat tudja kiválasztani:

Ha honlappal rendelkezik:

Ha van szabad hirdetési felület az oldalán és pénzt akar keresni, akkor ezt a rendszert Önnek találták ki! Ne a reklámszlogenekre hallgason, hanem saját magára. Mi 50 000 Ft -ot adunk minden az Ön oldaláról érkezõ vásárló után!

Két lehetõség van Ön elõtt, ha szeretne bevételt termeltetni a weboldalával.

  1. Regisztrál egy partnerprogramba és elhelyezi annak a cégnek a hirdetését, így minden az Ön oldalán lévõ reklámról érkezõ látogató után pénzt kap!
  2. Regisztrál átkattintás alapú reklámcégekhez és elhelyezi az õ hirdetéseiket az oldalán. Így mindig más cégnek a hirdetése jelenik meg az Ön oldalán és ha valaki erre a hirdetésre kattint, akkor Ön azután pénzt kap. Természetesen nem minden kattintás után csak azok után, ahol a kattintó látogató meghatározott ideig marad a reklámozott cég oldalán és ott valóban böngészik.

Mi teljesen biztosak vagyunk a dolgunkban! Tudjuk, hogy a legjobb lehetõséget kínáljuk fel a sok száz közül, amit a neten talál!

Bebiznyítjuk!

Az biztos, hogy egyetlen partnerprogram sem kínál 50 000 Ft -ot az oldaláról érkezõ vevõk után! De ne higgyen nekünk. Nézzen szét a piacon. Kételkedem, körülnézek!

Azt átkattintásokért fizetõ rendszerek között vannak különbségek. A legnagyobb cég a Google AdSense programja, mely az oldalad tartalmához igazítja a hirdetéseket, kattintásokként 10-13 Ft ot fizet.
Magyarországi cégek közül a legjobban fizetõ az X7.hu mely 12 Ft -ot fizet kattintásokként, a reklamcsere.hu, mely 10,5 Ft -ot fizet azonban építhetsz hálózatot ami után szintén kapsz pénzt! Nem utolsó sorban a CtNetwork.hu, mely 10 Ft -ot fizet átkattintásokként azonban csak cégek vehetik igénybe.

A NetLight programja: Ha átkattintásokra levetítve akarjuk kifejezni a bevételeit, akkor segítségül kell hívnunk a statisztikát, ami azt mutatja, hogy 300-500 látogatóból lesz 1 megrendelõ. Ez azt jelenti, hogy 500 kattintás után 50 000 Ft -ot fizetünk, ami 100 Ft -átkattintásokként!
Ehhez szükséges, hogy a mi célközönségünk látogassa a weboldaladat. Ha az Ön oldala, nem ilyen akkor rosszabb arányokkal kell számolni, de bármennyire is rossz arányt veszünk alapul az átkattintásokra jutó összeg jóval magasabb, mint amit bárhol máshol megkaphat. Eddig a legrosszabb arány az 50 Ft -átkattintásokként volt! Ez 1000 látogatót jelent.

Ha hisz a tényeknek Legyen a partnerünk, regisztráljon most!

Ha nem, kérje ki barátai véleményét, küldje el nekik kényelmesen ezt az oldalt!

Nemcsak pénzt kereshet partnerprogramunkkal, hanem segítünk Önnek elérni azt, hogy megnövelje a honlapja látogatottságát. Ehhez szoftvereket és hasznos tanulmányokat is biztosítunk. Megtanítjuk a titkolt technikákra!

Miért tesszük mindezt? Mert, amint a partnerünk lesz egy csónakban evezünk. A mi érdekünk is, hogy minél több látogató legyen az oldalán. Természetesen minél többen látogatják az Ön oldalát, annál több lesz a bevétele is!
Egy másik titok, hogy mi nem kérjük, hogy csak a mi hirdetésünk fusson az Ön oldalán. Kiteheti más cégek fizetõs hirdetését is, ami párhuzamossan futva a NetLigt partnerprogeramjával plusz bevételt termel, hiszen mi segítünk fellendíteni az oldalát így több látogatója lesz, akik többször kattintanak a reklámokra is.

Kezdje el a pénzkeresést, regisztráljon most!

FONTOS! Amennyiben szeretné felfuttatni a weboldalát és a látogatottság növelés most aktuális téma Önnek, mindenképpen a figyelmébe kell ajánlanom a DÍJTALAN támogatási programunk részét képezõ "Ingyenes Marketing Hírlevelünket", (feliratkozás>>>) mely olyan információval fog szolgálni Önnek, amellyel elérheti, hogy minimális idõ- és energiaráfordítással folyamatosan, napi több száz, ezer új látogatóra tegyen szert weboldalán!

Ha személyes kapcsolatokkal rendelkezik:

Amennyiben felcsillant a szeme, mikor rájött, hogy az Ön környezetében vannak olyan vállalkozások, emberek, hivatalok, akik még nem rendelkeznek honlappal, fejlesztenének akkor Önnek ajánljuk a szolgáltatásaink direkt értékesítését.
Az Ön sikeressége érdekében javasoljuk, hogy iratkozzon fel a DÍJMENTES Információs Programunkra, (feliratkozás>>>) mely a lehetséges vevõink számára készült. Ebbõl a hírlevélbõl Ön hasznos információkhoz jut, amit már csak át kell adnia.
További segítséget jelent Önnek a kidolgozott értékesítési anyagunk, mely az értékesítõink tapasztalataira épül. Ha úgy érzi alkalmas erre a feladatra, jelentkezzen az értékesítési menedzser állásra.

Jelentkezés értékesítési menedzser állásra.

Ha ügyfelei igénylik az Internetes szolgáltatásokat:

Ha Önnek olyan vállalkozása van, melynek során olyan cégekkel kerül kapcsolatba, akiknek aktuális probléma az Internetes jelenlét, kínálja nekik szolgáltatásainkat.

Önnek nem ez a szakterülete, bizza ezt profikra! Mi levesszük az Ön válláról ezt a terhet, úgy hogy Ön minden ügyfél után tisztességes bevétel kap. Miközben nem az Ön ideje és idegei szenvednek hátrányt

Az ügyfelei hálásak lesznek Önnek, hiszen olcsó és minõségi szolgáltatást kapnak. Elégedettebbek lesznek, hiszen Öntõl olyan szolgáltatást is kapnak, amire egyébként is szükségük lenne, de eddig csak keresgéltek az ajánlatok között.

Két módját javasoljuk az együttmûködésnek:

  1. Passzív viszonteladó
  2. Aktív viszonteladó

Passzív viszonteladó:

Ebben az esetben Ön nem végez semmilyen munkát, csak a weboldalának egy tetszõleges részén elhelyezi az Online megrendelõ lapunkat és erre az oldalra irányítja az érdelõdõket.

Az Online megrendelõ lapról érkezõ rendeléseket a rendszerünk rögzíti és ezt Ön is nyomon követheti az adminisztrációs felületén.
Érdemes kisérõszöveget is használnia, valamint leírást arról, hogy mit is tud megrendelni az Ön ügyfele.

Ahhoz, hogy passzív viszonteladónk legyen nem kell mást tennie, mint regisztrálni a partnerprogramunkba (Ajánljuk hogy regisztrációkor a honlappal rendelkezõ ügyfeleinknek mezõt is jelölje meg. Sok hasznos információt tartalmaz Önnek is a számukra küldött levél.)
Nincs más hátra, regisztráljon most! És töltse le az Online megrendelõ lapot az adminisztrációs felületérõl

Aktív viszonteladó:

Ebben az esetben mi nem is találkozunk az ügyféllel, mi megkapjuk, hogy mire van szüksége az ügyfélnek és elkészítjük azt. Fõleg grafikai stúdiók, nyomdákkal, kiadókkal van hasonló együttmûködésünk.
Mivel ez a fajta viszonteladói rendszer, mindig egyénre szabott, ezért kérem a részletekkel kapcsolatban keressen meg minket. Kapcsolat felvétel.

Választottam, mit tegyek?

Miután kiválasztotta az Önnek legszimpatikusabb partneri együttmûködést, nincs más dolga, mint regisztrálni. A regisztrációs ûrlapon kiválaszthatja azt az együtmûködést, ami Önnek a legszimpatikusabb (választhat egyszerre több kategóriát is).


A regisztráció után kap egy aktiváló levelet, melyben található linkre kell kattintani 5 napon belül, hogy érvényesítse a regisztrációját. Ezt követõen fogja megkapni a tájékoztató levelet, melyben hasznos információkat talál.
További információkat a "Partnerprogram részleteirõl" linkre kattintva tudhat meg.

Ingyen honlap

Ha Ön azért látogatott a partneroldalra, mert kiváncsi arra, hogyan tudja 0,- Ft ra csökkenteni a választott honlapja költségeit, akkor kérem kattintson alul az "Az ingyenes honlap részleteirõl" linkre.


Ingyenes honlap részleteirõl | Partnerprogram részleteirõl