Bejelentkezés a partnerprogram tagjainak:

  Név

  Jelszó  
Elfelejtett jelszó
Regisztráció2012.12.21

Ezt tudnod kell, mielőtt webáruházat választasz...

Domain keresésMost nem egy marketing üzenetet vagy egy 10 pontból álló felsorolást látsz. Ez az írás azért jött létre, hogy átfogó képet kaphass arról, hogy mit is kell tudnia egy kor követelményeinek megfelelő webáruháznak.

Nem extra dolgokat és igényeket írok le, hanem olyan funkciókat, amik nélkül a webáruház vagy nem lesz hatékony vagy  szenvedés lesz a kezelése.

Ha ezek közül bármit is elhagyunk az elején, akkor pénzt spórolhatunk mégis rengeteget fogunk költeni. A webáruház befektetés, ha jól működik, minden más esetben csak kiadás.

Gyakorlati tudást fogok átadni, amiért semmit sem kérek. Még a mail címedet sem. Te döntöd el, hogy kell vagy sem. Sőt, ajándékot is kapsz!

Az ajándékom egy letölthető árajánlatkérő. Ezt az ajánlatkérőt elküldheted fejlesztő cégeknek. Így nem csak könnyen összehasonlítható árajánlatokat kapsz (ami nagy előny), hanem az árajánlat olyan lesz ami alapján számon kérheted a fejlesztést és nem kell félned, hogy valami fontosat kihagysz és utólag fizettetik meg veled.

A legtöbben azt az alapvető hibát követik el, hogy úgy vágnak bele a webáruház készítésbe, hogy nincsen tapasztalatuk.

Kérjen árajánlatot webáruház készítésre>>


Olvasson tovább >>>
2012.12.21

Ezt tudnod kell, mielőtt webáruházat választasz...(2. rész)
...avagy milyen funkciók adják el a terméket a webáruházunkban

Domain keresésEbben a cikksorozatban arra adunk választ, hogy milyen funkciókkal kell rendelkeznie egy mai modern webáruháznak, azért, hogy be tudja tölteni a funkcióját.

Az előző írásban egy nagy lélegzetvételű dolgot vettünk nagyító alá. Megmutattuk mit kell tudnia a webáruháznak ahhoz, hogy a látogatók könnyen megtalálják a keresett terméket.

A mostani írásban sorra vesszük azokat a funkciókat, ami nélkül a webáruházunk drága lesz és nem hatékony.

A termék eladása:
Lényegében ez a funkció a webáruházunk célja , ezért itt minden apróság nagy hatással lehet a bevételeinkre.

Vannak esetek, amikor  a vásárló tudatosan kerül a webáruházunkba, hiszen terméket keres, előkészíti a vásárlást és ehhez a legnagyobb információs bázist az Internetet használja. Elképzelhető, hogy nem is a weben akar vásárolni, de ettől még lehet, hogy meggondolja magát vagy amennyiben van rá lehetősége bemegy a hagyományos üzletünkbe. Nem szabad őket sem elveszítenie.

A másik réteg aki vásárolni szeretne, de még nincs elképzelése arról, hogy pontosan mit. Vannak ötletei, van egy bizonyos összeg amit a vásárlásra szánna, de még nem tudja hol érdemes elkölteni. Számukra Információ kell és egy plusz "lökés", amitől vásárlóvá válnak. Őket meg kell győzni.

Kérjen árajánlatot webáruház készítésre >>

Olvasson tovább >>>
2012.12.21

Ezt tudnod kell, mielőtt webáruházat választasz...(3. rész)
...avagy automatizmusok, amik megkönnyítik az életünket

Domain keresésAz előző két cikkben azt fejtettük ki, hogy milyen funkciókkal kell rendelkeznie egy webáruháznak, hogy képes legyen ellátni a feladatát és eladni a terméket. Ha ezek közül a funkciók közül bármelyik is hiányzik, akkor nem beszélhetünk modern és hatékony webáruházról

Nem győzőm hangsúlyozni, hogy ezek minimális alap funkciók, ezek kellenek. Ezen felül szinte végtelenek azoknak a lehetőségeknek a száma, amivel hatékonyabbá tehetjük a webáruházunkat. Ha a leírt minimális funkciókkal nem rendelkezik a választott webáruház, akkor nem érdemes költeni rá.

A leírt funkciók birtokában még nem dőlhetünk hátra elégedetten, mert az automatizálás nélkül félkarú óriás a webáruházunk. Képes hatékonyan és jól kezelni több ezer terméket, hatékonyan és jól kiszolgálja a vevőket csak éppen a fél keze miatt minden nehézkes és lassú, mert emberekre bízzuk azokat a műveleteket, amiket automatizálhatnánk is.

Kérjen árajánlatot webáruház készítésre >>Olvasson tovább >>>

Valid HTML 4.01!  Valid CSS!

Akreditált domain regisztrátor   Informatikai adós lista


Néhány esettanulmány az eddigi munkáink közül

Úgy gondoltuk mindenki számára hasznos információ lehet, ha pár sorban bemutatunk néhány általunk készített fejlesztést. Itt kizárólag olyan munkák lesznek, amit a végfelhasználóknak csináltunk. Azoknak a munkáknak a bemutatására nincsen lehetőségünk, ahol a fejlesztést alvállalkozóként csináltuk. A kötött szerződések ezt kizárják.

Ezen az oldalon a teljesség igénye nélkül, néhány projectet mutatunk be. Az oldal tartalma nem biztos, hogy az éppen aktuális állapotot tükrözi.Naturfa - Cégbemutató oldalAz Okoshitelnek készített weblap esetében az volt a legfontosabb feladatunk, hogy egy teljes mértékben átlátható, könnyen értelmezhető oldalt alakítsunk ki, melyen keresztül az ügyfél megbízható hiteltanácsadást kaphat.

Az oldalt ennek megfelelően elláttuk egy hírrovattal, amely mindig a legaktuálisabb, hitelekről szóló híreket tartalmazza, illetve kialakítottunk két kategóriát is, melyekből az oldalra látogató közérthető nyelven szerezhet információkat az adott témával kapcsolatban.

Ezen kívül egy időpontegyeztető menüt is létrehoztunk, mellyel az ügyfél  még könnyebben veheti fel a kapcsolatot a hitelezővel.

Ha felkeltettük érdeklődését, és Ön is szeretne egy ilyen egyszerű és könnyen kezelhető weboldal tulajdonosa lenni, ne keresgéljen tovább! Kérjen most árajánlatot>>Naturfa - Cégbemutató oldal

Amikor ebbe a honlap készítésbe belefogtunk, egy összetett feladat hárult ránk. Azt a megbízást kaptuk, hogy a rendszer minden igényt szolgáljon ki, és mindenkinek segítséget nyújtson, aki bármilyen formában kapcsolatba szeretne kerülni az ingatlanpiaccal.

Így kialakítottunk egy olyan menüpontot is, ahová az ügyfelek feltölthetik eladni kívánt ingatlanjaik képét és paramétereit.

Létrehoztunk egy mindenre kiterjedő, részletes keresőprogramot, ami a legteljesebb mértékben segítséget nyújt azoknak, akik ingatlant szeretnének vásárolni.

Továbbá az oldal tartalmaz még egy igényfelmérőt is, mely által az ingatlant kínálók jutnak segítséghez, illetve egy általános hírlevél-kezelőt is, mely a legfrissebb ajánlatokról tájékoztat.

Amennyiben Önnek is szüksége van egy cégbemutató oldalra, ne keresgéljen tovább! Mi elkészítjük Önnek egyedi tervezésű weboldalát, s ehhez csupán annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot. Kérjen most árajánlatot>>


Naturfa - Cégbemutató oldalA gyertyagyújtás mindenki számára valamiféle különleges hangulatot, nyugodtságot sugároz. A webáruház készítése során mi arra törekedtünk, hogy ezt a hangulatot így képernyőn keresztül is a látogatók szeme elé tárjuk. Ezt az igényes képek, illetve az oldal színinek harmóniája segítségével értük el.

A könnyű és gyors keresés érdekében a termékeket kategóriák szerint töltöttük fel, illetve egy keresővel is elláttuk az oldalt, így ha a vásárlónak konkrét elképzelése van, nem szükséges végignéznie az oldal összes termékét.

Mint ahogyan más webáruházunk, természetesen ez is tartalmaz egy rendkívül egyszerű regisztrációs felületet, mely nélkül nem lehetséges az online vásárlás, illetve egy hírlevél-kezelőt, mely azonnali tájékoztatást ad a vásárlóknak az új termékek érkezéséről.

Ha munkánk elnyerte tetszését, és Ön is szeretne webáruház-tulajdonossá   válni, Kérjen most árajánlatot>> 

Mi elkészítjük Önnek álmai webáruházát -most akár lízingre is-, amely kaput nyit Önnek a sikeres online vállalkozók körébe!Naturfa - Cégbemutató oldalMint minden oldalunkban, ebben is van valami különleges.

A honlap készítése során azt a feladatot kaptuk, hogy hozzunk létre egy speciális árajánlat-varázslót. Ez méri fel a látogató igényeit, vagyis segít a számára legmegfelelőbb szolgáltatás kiválasztásában.

A szolgáltatásokat kategóriákba soroltuk, s -bár az oldal még feltöltés alatt áll- hamarosan az azokhoz tartozó magyarázatokat is tartalmazni fogja.

Rövid időn belül Ön is egy cégbemutató oldal tulajdonosává válhat! Weboldalát most akár részletfizetésre is elkészítjük Önnek! Nem  érdemes tovább várnia, mi fellendítjük vállalkozását egy egyedi tervezésű honlappal! 
 Kérjen most árajánlatot>>


Naturfa - Cégbemutató oldalEzt a megrendelést egy kisgyermekes anyukától kaptuk.

A webáruház készítés során feladatunk az volt, hogy egy fiatalos, vidám, könnyen kezelhető oldalt alakítsunk ki. Mindezt az egyedi tervezésű design-nal, az oldal "babás" színeivel, és az egyértelmű használhatósággal értük el (lásd Vásárlási információk).

A termékek természetesen itt is kategóriákba szedettek és a megrendelő folyamatosan bővítheti a listát. Ezen kívül az oldalt még egy "Képek rólatok" linkkel is elláttuk a megrendelő kérésére, s a büszke anyukák nagy-nagy örömére. Ezzel meg kellemesebbé és családiasabbá varázsoltuk a vásárolgatás hangulatát.

Önnek is elkészítjük egyedi tervezésű webáruházát, most akár részletfizetési lehetőséggel is.

Felesleges tovább keresgélnie! Kérjen most árajánlatot>>Naturfa - Cégbemutató oldalEgy új projekt keretein belül készítettük el ezt az oldalt. 

Lényege: a futamidő megválasztásával, akár önerő nélkül, részletre vásárolhatja meg egyedi tervezésű webáruházát, vagy cégbemutató oldalát.

Ha Önt érdekli a részletfizatési lehetőség, illetve bővebb információt szeretne kapni a lízinggel kapcsolatban, látogassa meg oldalunkat!


Naturfa - Cégbemutató oldalEzt a webáruházat a Hacsa Tel Telekommunikációs Szolgáltató Kft. rendelte tőlünk. A cég fő tevékenységi körébe tartozik minden, ami valamilyen kapcsolatban áll a telefonálással és a telefonokkal.

Feladatunk és célunk az volt, hogy egy átlátható, logikus felépítésű oldalt készítsünk a termékek bemutatására, így kategóriákat alakítottunk ki. 

Természetesen mindezt úgy oldottuk meg, hogy a későbbiekben ezt a listát a megrendelő bővíteni, módosítani tudja.

A linkekre kattintva a látogató persze minden egyes termék fotóját , paramétereit, illetve nettó, és bruttó árát is megtekintheti.

Az oldalt egy rendkívül egyszerű online rendelési funkcióval, valamint hírlevél-kezelővel is elláttuk. 

Sőt! Érdekességként, vagy pihentetésképpen egy virtuális telefonmúzeumba is belecsöppenhet az ide látogató, s az 1880-as évektől kezdve nyomon követheti a telefonok "fejlődéstörténetét". 

Ha Ön is szeretne egy hasonlóan egyszerű, átlátható, könnyen kezelhető, ugyanakkor esztétikus weboldalt, nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot! Kérjen most árajánlatot>>Naturfa - Cégbemutató oldalA Szappanszalonnak készített webáruházunkból árad a nyugodtság. A látogató szinte érzi a szappanok és fürdősók illatát a a szép képek, és a hozzájuk tartozó leírások által.

Emellett természetesen mindent tartalmaz, ami egy jó webáruházban megtalálható pl. a megrendelő által folyamatosan bővíthető, több 100 termékből álló, kategóriák szerint rendszerezett terméklistát; hírlevél-kezelőt; termékkeresőt a gyorsabb megrendelés érdekében;  üzenőfalat  (mely kiváló  terep  a  vásárlók  közötti hasznos információcserére, ezzel is elősegítve a mindenki számára legmegfelelőbb termék kiválasztását)...

Ha szeretne egy hasonlóan kifejező, egyedi weboldalt, ne keresgéljen tovább, mert mi elkészítjük Önnek! Nincs más dolga, csak felvenni velünk a kapcsolatot! Kérjen most árajánlatot>>


Naturfa - Cégbemutató oldalA BIO SZIGET 2007 Kft. számára készített oldalunk nem csupán bemutatóoldalként szolgál. Az ide látogatók könnyedén meg is vásárolhatják a cég által forgalmazott termékeket.

Az oldal tartalmaz:
 - egy regisztrációs lapot,
 - egy termékkeresőt, mely a termékek    közötti könnyebb eligazodást biztosítja
 - egy on-line ügyfélszolgálatot
 - valamint hírlevél-kezelést is

Ha Ön is szeretne egy hasonló, önállóan szerkeszthető oldalt, nem érdemes tovább várnia! Mi garantáltan nyereséges webáruházat készítünk Önnek!

Kérjen most árajánlatot>>

Naturfa - Cégbemutató oldalA Montir Kft. részére készített oldalunk a cég teljes tevékenységi körét bemutatja.

Galériájában az összes általuk forgalmazott faipari gép és szerszám képét is láthatja az oda látogató. Mindezt természetesen kategóriákba sorolva - a könnyű eligazodás céljából.

Ha felkeltettük érdeklődését, és Ön is szeretne egy ilyen egyszerű és könnyen kezelhető weboldal tulajdonosa lenni, ne keresgéljen tovább kössön velünk egyedi megállapodást!

Kérjen most árajánlatot>>Omegahouses- Cégbemutató Ingatlanközvetítő weboldal

Az Omega Houses Kft számára készített ingatlan közvetítő oldal a cég irányításához szükséges funkciókat tartalmazza

Az oldal teljes mértékben php alapú és mint az összes általunk készített oldalnál, ennek is a tartalmát a tulajdonos tudja módosítani, szerkeszteni.


Az oldal tartalmaz hírlevél kezelést, kategorizált cikkgyűjteményt, ingatlan keresés, igényfelmérést, ingatlan ügynök toborzást, területi kalauzt.


Az oldal úgy lett kialakítva, hogy a későbbiekben egyszerűen lehessen bővíteni. A fejlesztés több fázisból épül fel. A végső weboldal egy komplett vállalat irányítási rendszer lesz, mely hatékony vezetést biztosít és humán erőforrást csökkent.

Ha Önnek is szüksége van egyedi weboldalra ne keressen tovább, mi vagyunk az aki megvalósítja Önnek azt a megoldást, mely képes bevételt termelni. Kérjen most árajánlatot>>Naturfa - Cégbemutató oldal

Ezt a cégbemutató oldalt is a Gebra grafikai stúdióval közösen készítettük el.

Az oldal teljes mértékben php alapú és mint az összes általunk készített oldalnál, ennek a tartalmát is a tulajdonos tudja módosítani, szerkeszteni.

Amennyiben Ön is szeretne egyedi megállapodást kötni velünk kérem küldjön egy e-mailt.  Egyedi megállapodást több weboldal egyszeri vagy folyamatos elkészítése esetén tudunk adni.

Ha Önnek is szüksége van cégbemutató oldalra ne keressen tovább, mi vagyunk az aki megvalósítja Önnek azt a megoldást, mely képes valódi bevételt termelni. Kérjen most árajánlatot>>Weller szerszám - Webáruház
NetLight újabb webáruház fejlesztése a Weller Bt számára elkészített a weben egyedülálló szerszám e-kereskedelmi oldal.

A webáruház készítés során a több mint 1500 terméket automatikusan töltöttünk fel amit későbiekben az oldal tulajdonosa korlátlanul tud bővíteni, módosítani.

Az oldal keresőre optimalizált.
Kiegészítő szolgáltatásként hírkezelő modul és egy nyelvkezelő modul lett beleépítve. 

Itt szeretném felhívni a figyelmét, hogy szerződést kötöttünk egy számlázó szoftvert készítő céggel, így a webáruházainkhoz megvásárolhat egy komplett számlázó szoftvert is, mely automatikusan képes a webáruházban leadott megrendeléseket magába importálni, így többet nem lesz gondja a számlázással, hiszen csak egy gombnyomás.

Ha Ön is részt kíván venni a hirtelen gyorsasággal fejlődő online kereskedelemben, javasoljuk kérjen tőlünk árajánlatot. Az általunk készített webáruházak mindegyike NYERESÉGES.  Kérjen most árajánlatot>>Melcher Bútor - Cégbemutató oldal

A Gebra grafikai stúdivól az első közös munkánk.

A cégbemutató oldal az új vékonykliensű szoftverünk terméke. A tulajdonos az oldal teljes tartalmát egy titkosított jelszóval ellátott adminisztrációs felületen keresztül tudja szerkeszteni.

Amennyiben Ön is szeretne egyedi megállapodást kötni velünk kérem küldjön egy e-mailt.  Egyedi megállapodást több weboldal egyszeri vagy folyamatos elkészítése esetén tudunk adni.

Ha Önnek is szüksége van cégbemutató oldalra ne keressen tovább, mi vagyunk az aki megvalósítja Önnek azt a megoldást, mely képes valódi bevételt termelni. Kérjen most árajánlatot>>LuxusmedenceA weboldalunkon kért Árajánlatot tõlünk a Trend-Life ügyvezetõje.

A személyes találkozók során alakítottuk ki közösen azt az arculatot illetve funkciókat, amelyek végsõ formát öltöttek a trendlife.hu weboldalon.

Az oldal elsõsorban azt a Minimal designt tükrözi vissza, mely a cég termékeinek sajátossága. Az oldal nem csak bemutató felületként üzemel, hanem rajta kesesztül rendelni is tudnak a látogatók.

Az oldal már az új technológiánkal készült!

Kihívást fõleg az jelentette, hogy nem voltak konkrét elképzelések az oldal megjelenésével és mûködésével kapcsolatban, így ez a nemes feladat ránk hárult.

A Trend-Life Kft termékeit nagyon kedvezõ áron kínálja, anélkül hogy ez a minõség rovására menne. A weboldal hatékony segítséget jelent a cégnek a termékek értékesítésében, az ügyfeleke megszólításában.Gyerekbutik webáruházA NetLight legújabb webáruház fejlesztése a gyerekbutik.hu weboldal.

A webáruház szoftverbe speciális funkciót kellett fejejlesztenünk, egy foglalási részt.

A kérés az volt, hogy mivel minden ruhadarab egyedi, így nem lehet belõle többet rendelni. Mivel a ruhák ára nagyon kedvezõ, ezért bizonyos rendeléseknél többe kerülne a postaköltség, mint maga a termék, így a hagyományos webáruház funkció nem volt elégséges. Ezért  egy foglalási rendszert fejlesztettünk ki, melynek segítségével a kismamák összegyûjthetik a webáruházból a kedvenc ruhadarabjaikat és akkor rendelhetik meg postázásra, amikor a megfelelõ mennyiség összejött.

A webáruház további érdekessége, hogy már indulás után néhány héttel kiárulta az elkészítési költségét.

A vezetõségünk úgy döntött, hogy ezeken a sikereken felbuzdulva a NetLight nagymértékben áthelyezi a hangsúlyt az e-kereskedelmi szoftverek fejlesztésére. Fõ profilunkat tovább fejlesztjük.webáruház webbolt árukeresés vásárlásAz E-kereskedelmi konzorcium megbízásából fejlesztettünk ki egy egyedülálló kereskedelmi szoftvert.


A konzorcium első weboldala, melyeket több hasonló követ majd, de ezeknél már csak a kinézetet kell megváltoztatni.


A szoftver képes összehangoltan lekezelni tetszőleges számú webáruházat.


Külön kérés volt, hogy a szoftvert könnyen és rugalmasan lehessen bővíteni.

A szoftver érdekességei:

 • Kezeli a felhasználókat, vásárlásukat, adataikat
 • Kezeli azokat a boltokat, termékeiket akik csatlakoznak a konzorciumhoz
 • Kezeli a franchise tagokat, akik Önálló plázát üzemeltetnek (önálló domain alatt)
 • Ezen kívül van egy fő adminisztrációs felület, ahol az összes pláza kezelhető, meghatározhatóak a termék csomagok kategóriák stb
 • A boltok által vásárolt csomagot automatikusan követi figyeli a rendszer, figyelmeztet a lejáratkor és le is veszi a webáruházból a terméket, ami így nem tünik el, hanem később bármikor újra aktiválható.
 • számlázó rendszer
 • raktárkezelő, készlet nyilvántartó
 • hamarosan bankkártyás fizetési rendszer
Marketing elemek az oldalban:
 • Ha egy termék részleteit nézi a vásárló, akkor a rendszer automatikusan felajánl neki ahhoz kapcsolódó termékeket a plázából.
 • Az akciós termékeket kiemelten kezeli a rendszer
 • Az újdonságokat automatikusan kezeli
 • Vevőknek és franchise tagoknak csoportos és automatikus hírlevélküldés
 • Az plázák folyamatosan kommunikálnak a vevőkkel és a bolt tulajokkal egy kidolgozott rendszer alapján ezzel is kevesebb terhet hárítva a tulajdonosokra


Látogassa meg és vásároljon kényelmesen a www.elitplaza.hu oldalon. 


Honlap elemzés weboldal optimalizálásA NetLight fejlesztõi Az ügyfél által adott design alapján készíti új szoftver fejlesztését.


A project egy meglévő piaci igény kielégítésére jön létre. Rengeteg honlapkészítő cég van már Magyarországon, nem is beszélve a szabadúszókrol és az iskolásokról. Termelik a weboldalakat. Azonban nincs olyan független szolgáltatás, mely az elkészült weboldalt letesztelné, kielemezné.

Olyan szolgáltatás sincs, ami a már meglévő weboldalakról készít átfogó elemzést. Az ma már természetes, hogy a piaci elemzés nélkülözhetetlen eszköz egy cég kezében. Hamarosan az is természetes lesz, hogy a weboldalunkról pontosan tudjuk, hogy kik látogatják, milyen népszerű, mit csinálnak a látogatók az oldalon, miért nem rendelnek, a keresők hogyan rangsorolnak, milyen kulcsszavakra találnak meg, mikre nem, hogyan programozták le az oldalt, milyen a link népszerűség, hány oldalon van róla írás, link vagy infó, mekkora a page rank stb... és egyáltalán milyen pozíciót vívott ki az oldal az Interneten.

Programozástechnikailag egy igen öszetett oldalról van szó! A célunk, hogy ebbe az irányba mozduljanak el a cégek. Ne elégedjenek meg egy sima oldallal. Ma már nincs lehetetlen és a minőséget mindenki megérdemli

Leendő ügyfeleinket kiemelten fogja kezelni a webanalizer, a velünk kötött megállapodás értelmében.

Hamarosan a www.webanalizer.hu oldalon

Kérjen Ön is ÁrajánlatotA NetLight fejlesztõ csapata egy újabb kihívást fogadott el, amikor nekikezdett a legújabb projectnek. A megrendelõ kívánsága szerint, az oldalon tetszõleges árajánlatok kérhetnek a látogatók.

A koncepció lényege az, hogy a weboldalra látogató legyen magánszemély vagy cég, egyszerûen és gyorsan kérhet árajánlatokat, bármirõl. A technikai kihívást is az jelentette, hogy a minél egyszerûbb legyen az árajánlatkérés és az oldal tulajdonosa, az adminisztrációs felületen könnyedén tudja lekezelni azt a rengeteg adatmennyiséget, amit az árajánlatkérõk és az árajánlatadó cégek jelentenek.

Részletezhetnénk azokat a technikai megoldásokat, amiket plusz szolgáltatásként építettünk az oldalba, a banner kezelõ rendszert, aminek segítségével akár minden oldalon, minden kategóriában új bannereket lehet megjeleníteni. Vagy a html generátort, mely a NetLight labor legújabb fejlesztése, melynek segítségével úgyanúgy szerkesztheti a weboldala tartalmi részét az adminisztrációs felületrõl, mint eddig, azonban a végeredmény egy nagyon gyorsan letöltõdõ keresõbarát html oldal lesz. Két legyet egy csapásra, gyors és a legoptimálisabb a keresõknek.

Sorolhatnánk tovább a részleteket, de nem tesszük. Próbálja ki Ön is, milyen érzés, amikor a cégek versenyeznek Önért. Hamarosan a www.arajanlatadas.hu weboldalon.