Bejelentkezés a partnerprogram tagjainak:

  Név

  Jelszó  
Elfelejtett jelszó
Regisztráció2012.12.21

Ezt tudnod kell, mielőtt webáruházat választasz...

Domain keresésMost nem egy marketing üzenetet vagy egy 10 pontból álló felsorolást látsz. Ez az írás azért jött létre, hogy átfogó képet kaphass arról, hogy mit is kell tudnia egy kor követelményeinek megfelelő webáruháznak.

Nem extra dolgokat és igényeket írok le, hanem olyan funkciókat, amik nélkül a webáruház vagy nem lesz hatékony vagy  szenvedés lesz a kezelése.

Ha ezek közül bármit is elhagyunk az elején, akkor pénzt spórolhatunk mégis rengeteget fogunk költeni. A webáruház befektetés, ha jól működik, minden más esetben csak kiadás.

Gyakorlati tudást fogok átadni, amiért semmit sem kérek. Még a mail címedet sem. Te döntöd el, hogy kell vagy sem. Sőt, ajándékot is kapsz!

Az ajándékom egy letölthető árajánlatkérő. Ezt az ajánlatkérőt elküldheted fejlesztő cégeknek. Így nem csak könnyen összehasonlítható árajánlatokat kapsz (ami nagy előny), hanem az árajánlat olyan lesz ami alapján számon kérheted a fejlesztést és nem kell félned, hogy valami fontosat kihagysz és utólag fizettetik meg veled.

A legtöbben azt az alapvető hibát követik el, hogy úgy vágnak bele a webáruház készítésbe, hogy nincsen tapasztalatuk.

Kérjen árajánlatot webáruház készítésre>>


Olvasson tovább >>>
2012.12.21

Ezt tudnod kell, mielőtt webáruházat választasz...(2. rész)
...avagy milyen funkciók adják el a terméket a webáruházunkban

Domain keresésEbben a cikksorozatban arra adunk választ, hogy milyen funkciókkal kell rendelkeznie egy mai modern webáruháznak, azért, hogy be tudja tölteni a funkcióját.

Az előző írásban egy nagy lélegzetvételű dolgot vettünk nagyító alá. Megmutattuk mit kell tudnia a webáruháznak ahhoz, hogy a látogatók könnyen megtalálják a keresett terméket.

A mostani írásban sorra vesszük azokat a funkciókat, ami nélkül a webáruházunk drága lesz és nem hatékony.

A termék eladása:
Lényegében ez a funkció a webáruházunk célja , ezért itt minden apróság nagy hatással lehet a bevételeinkre.

Vannak esetek, amikor  a vásárló tudatosan kerül a webáruházunkba, hiszen terméket keres, előkészíti a vásárlást és ehhez a legnagyobb információs bázist az Internetet használja. Elképzelhető, hogy nem is a weben akar vásárolni, de ettől még lehet, hogy meggondolja magát vagy amennyiben van rá lehetősége bemegy a hagyományos üzletünkbe. Nem szabad őket sem elveszítenie.

A másik réteg aki vásárolni szeretne, de még nincs elképzelése arról, hogy pontosan mit. Vannak ötletei, van egy bizonyos összeg amit a vásárlásra szánna, de még nem tudja hol érdemes elkölteni. Számukra Információ kell és egy plusz "lökés", amitől vásárlóvá válnak. Őket meg kell győzni.

Kérjen árajánlatot webáruház készítésre >>

Olvasson tovább >>>
2012.12.21

Ezt tudnod kell, mielőtt webáruházat választasz...(3. rész)
...avagy automatizmusok, amik megkönnyítik az életünket

Domain keresésAz előző két cikkben azt fejtettük ki, hogy milyen funkciókkal kell rendelkeznie egy webáruháznak, hogy képes legyen ellátni a feladatát és eladni a terméket. Ha ezek közül a funkciók közül bármelyik is hiányzik, akkor nem beszélhetünk modern és hatékony webáruházról

Nem győzőm hangsúlyozni, hogy ezek minimális alap funkciók, ezek kellenek. Ezen felül szinte végtelenek azoknak a lehetőségeknek a száma, amivel hatékonyabbá tehetjük a webáruházunkat. Ha a leírt minimális funkciókkal nem rendelkezik a választott webáruház, akkor nem érdemes költeni rá.

A leírt funkciók birtokában még nem dőlhetünk hátra elégedetten, mert az automatizálás nélkül félkarú óriás a webáruházunk. Képes hatékonyan és jól kezelni több ezer terméket, hatékonyan és jól kiszolgálja a vevőket csak éppen a fél keze miatt minden nehézkes és lassú, mert emberekre bízzuk azokat a műveleteket, amiket automatizálhatnánk is.

Kérjen árajánlatot webáruház készítésre >>Olvasson tovább >>>

Valid HTML 4.01!  Valid CSS!

Akreditált domain regisztrátor   Informatikai adós lista


Webáruház
Business webhosting
csomag +
Webáruház +
Admin felület +
5000 megjelenés
ajándékba

160.000,- ft+áfa
Megrendelem >>>

Kipróbálom >>>


 

Regisztráció
Újdonságok

Extra funkciók:

Funkció Nettó ár
Számlázó szoftver 39 900 Ft
Idõzített hírlevél 19 900 Ft
Raktárkészlet nyilvántartó 23 900 Ft
Több témájú hírlevél 19 900 Ft
Azonnali ajánlat 27 900 Ft
Tanítható ügyfélszolgálat 26 900 Ft
Fórum 29 900 Ft
Hírkezelõ 19 900 Ft
Banner kezelõ rendszer 29 900 Ft

Webáruház3 extra funkciót ingyen választhat az oldalhoz, amennyiben elõször rendel tõlünk.

A rendszerünk úgy van kitalálva, hogy pontosan tudjuk, hogy most Ön ezt a szöveget olvassa. Azt is tudjuk, ha pár sorral lejjebb kattint a linkre.

Így be tudjuk tartani azt az ígéretünket, hogy ha most rendel tõlünk elõször és egy összegben fizet (részletfizetés), akkor az akciós szolgáltatásainkat ingyen biztosítjük Önnek.

Akciónk során Ön összesen 136 300 Ft + Áfa értékû szolgáltatást kap ingyen! De csak, ha elõször rendel és ha erre a linkre kattint, most: Rendelek>>

A Webáruház optimálisan összeállított funkciókkal 180 000 Ft + Áfa. Ebben az árban a domain regisztráció és a tárhely is benne van!

Hogy miért adunk a Webáruház oldal árával közel megegyezõ értékû szolgáltatást ingyen? Mert azt akarjuk, hogy rendeljen, mert azt akarjuk, hogy elégedett legyen!

Ebben a csomagban még a következõket kínáljuk:

1 db .hu domain regisztráció
Teljes webhosting szolgáltatás 500 MB tárhely, korlátlan php és MySql futtatási lehetõséggel, 10 db e-mail címmel.

A webáruház csomag ára:            Megrendelem >>>

Ára: 160.000,- ft + ÁFA         Kipróbálom >>>

Lehetõsége van részletfizetésre is, mely esetben a termék teljes vételárát 1 év alatt kell kifizetnie a következõ elosztás szerint:
Az elfogadott design kézhezvételét követõen, a weboldal árának 30% majd ezt követõen a fennmaradó részt havi lebontásban 1 éven keresztül

További lehetõségek.

Legyen a partnerünk és csökkentse le a weboldala költségét 0 Ft ra. Tovább>>

Rendelje meg a webáruházát, hogy már holnap megvásárolhassák a termékeit az Interneten. Megrendelem>>