Bejelentkezés a partnerprogram tagjainak:

  Név

  Jelszó  
Elfelejtett jelszó
Regisztráció2012.12.21

Ezt tudnod kell, mielőtt webáruházat választasz...

Domain keresésMost nem egy marketing üzenetet vagy egy 10 pontból álló felsorolást látsz. Ez az írás azért jött létre, hogy átfogó képet kaphass arról, hogy mit is kell tudnia egy kor követelményeinek megfelelő webáruháznak.

Nem extra dolgokat és igényeket írok le, hanem olyan funkciókat, amik nélkül a webáruház vagy nem lesz hatékony vagy  szenvedés lesz a kezelése.

Ha ezek közül bármit is elhagyunk az elején, akkor pénzt spórolhatunk mégis rengeteget fogunk költeni. A webáruház befektetés, ha jól működik, minden más esetben csak kiadás.

Gyakorlati tudást fogok átadni, amiért semmit sem kérek. Még a mail címedet sem. Te döntöd el, hogy kell vagy sem. Sőt, ajándékot is kapsz!

Az ajándékom egy letölthető árajánlatkérő. Ezt az ajánlatkérőt elküldheted fejlesztő cégeknek. Így nem csak könnyen összehasonlítható árajánlatokat kapsz (ami nagy előny), hanem az árajánlat olyan lesz ami alapján számon kérheted a fejlesztést és nem kell félned, hogy valami fontosat kihagysz és utólag fizettetik meg veled.

A legtöbben azt az alapvető hibát követik el, hogy úgy vágnak bele a webáruház készítésbe, hogy nincsen tapasztalatuk.

Kérjen árajánlatot webáruház készítésre>>


Olvasson tovább >>>
2012.12.21

Ezt tudnod kell, mielőtt webáruházat választasz...(2. rész)
...avagy milyen funkciók adják el a terméket a webáruházunkban

Domain keresésEbben a cikksorozatban arra adunk választ, hogy milyen funkciókkal kell rendelkeznie egy mai modern webáruháznak, azért, hogy be tudja tölteni a funkcióját.

Az előző írásban egy nagy lélegzetvételű dolgot vettünk nagyító alá. Megmutattuk mit kell tudnia a webáruháznak ahhoz, hogy a látogatók könnyen megtalálják a keresett terméket.

A mostani írásban sorra vesszük azokat a funkciókat, ami nélkül a webáruházunk drága lesz és nem hatékony.

A termék eladása:
Lényegében ez a funkció a webáruházunk célja , ezért itt minden apróság nagy hatással lehet a bevételeinkre.

Vannak esetek, amikor  a vásárló tudatosan kerül a webáruházunkba, hiszen terméket keres, előkészíti a vásárlást és ehhez a legnagyobb információs bázist az Internetet használja. Elképzelhető, hogy nem is a weben akar vásárolni, de ettől még lehet, hogy meggondolja magát vagy amennyiben van rá lehetősége bemegy a hagyományos üzletünkbe. Nem szabad őket sem elveszítenie.

A másik réteg aki vásárolni szeretne, de még nincs elképzelése arról, hogy pontosan mit. Vannak ötletei, van egy bizonyos összeg amit a vásárlásra szánna, de még nem tudja hol érdemes elkölteni. Számukra Információ kell és egy plusz "lökés", amitől vásárlóvá válnak. Őket meg kell győzni.

Kérjen árajánlatot webáruház készítésre >>

Olvasson tovább >>>
2012.12.21

Ezt tudnod kell, mielőtt webáruházat választasz...(3. rész)
...avagy automatizmusok, amik megkönnyítik az életünket

Domain keresésAz előző két cikkben azt fejtettük ki, hogy milyen funkciókkal kell rendelkeznie egy webáruháznak, hogy képes legyen ellátni a feladatát és eladni a terméket. Ha ezek közül a funkciók közül bármelyik is hiányzik, akkor nem beszélhetünk modern és hatékony webáruházról

Nem győzőm hangsúlyozni, hogy ezek minimális alap funkciók, ezek kellenek. Ezen felül szinte végtelenek azoknak a lehetőségeknek a száma, amivel hatékonyabbá tehetjük a webáruházunkat. Ha a leírt minimális funkciókkal nem rendelkezik a választott webáruház, akkor nem érdemes költeni rá.

A leírt funkciók birtokában még nem dőlhetünk hátra elégedetten, mert az automatizálás nélkül félkarú óriás a webáruházunk. Képes hatékonyan és jól kezelni több ezer terméket, hatékonyan és jól kiszolgálja a vevőket csak éppen a fél keze miatt minden nehézkes és lassú, mert emberekre bízzuk azokat a műveleteket, amiket automatizálhatnánk is.

Kérjen árajánlatot webáruház készítésre >>Olvasson tovább >>>

Valid HTML 4.01!  Valid CSS!

Akreditált domain regisztrátor   Informatikai adós lista


Céges Bemutató oldal.hu domain
DNS fenntartás
100MB tárhely
Korlátlan PHP
Korlátlan MySql
3 db e-mail cím
Bemutató oldal
Admin felület
90 000 Ft +Áfa
Megrendelem >>>

Extra funkciók:

Funkció Nettó ár
Beúszó ablak I, II, III 4 900 Ft
Ügyfélszolgálat 19 900 Ft
Ajánlatkérés 14 900 Ft

2 extra funkciót ingyen választhat az oldalhoz, amennyiben elõször rendel tõlünk.

A rendszerünk úgy van kitalálva, hogy pontosan tudjuk, hogy most Ön ezt a szöveget olvassa. Azt is tudjuk, ha pár sorral lejjebb kattint a linkre.

Így be tudjuk tartani azt az ígéretünket, hogy ha most rendel tõlünk elõször és egy összegben fizet (részletfizetés), akkor az akciós szolgáltatásainkat ingyen biztosítjuk Önnek.

Akciónk során Ön összesen 136 300 Ft + Áfa értékû szolgáltatást kap ingyen! De csak, ha elõször rendel és ha erre a linkre kattint, most: Rendelek>>

A bemutató oldal optimálisan összeállított funkciókkal 90 000 Ft + Áfa. Ebben az árban a domain regisztráció és a tárhely is benne van!

Hogy miért adunk az bemutató oldal áránál jóval nagyobb értékû szolgáltatást ingyen? Mert azt akarjuk, hogy rendeljen, mert azt akarjuk, hogy elégedett legyen!

Árgarancia:
Az áraink nem tartalmaznak semmilyen rejtett költséget. A fent található árak komplett mûködõ szoftverekre vonatkoznak, melyeket az átvételt követõen korlátlanul használhat. Nem kell domain regisztrációért, tárhelyért vagy az e-mail postafiókokért fizetnie. Ezeknek az ára benne van a csomagban!

Ebben a csomagban még a következõket Ingyen kínáljuk:


Domain regisztráció: Tetszõlegesen választott .hu domain (az oldal alján tudja ellenõrizni, hogy foglalt e a választott domain.)
Dns fenntartás: A domain elérhetõségét biztosító szerver és szoftver (sok helyen nincs az árban, ezért mindig nézzen utána)
Tárhely: 100 Mb. Melyre FTP -n keresztül tetszõleges fájlokat, képeket is feltölthet.
E-mail cím: 3 db Önálló postafiók, így Ön családtagjainak, alkalmazottainak is adhat. Az e-mailekhez webmail szolgáltatás is tartozik, így Ön a világ bármely pontjáról tudja kezelni a levelezését (mint pl.:freemail). Természetes tetszõleges e-mailt adhat meg. (leggyakoribb:info@; admin@; support@; név@)

A teljes bemutató oldal csomag ára csak 90.000,- Ft + ÁFA.

Most lehetõsége van kamatmentes részletfizetésre, melynek során 1 év áll rendelkezésére, hogy ezt az összeget kifizesse.
Ennek keretében az elsõ összeget az elfogadott design kézhezvételekor kell kifizetnie, mely a teljes oldal összköltségének a 30 % -át jelenti. A fennmaradó részt pedig kérheti havi részletekben 1 éven keresztül.

További lehetõségek:

Legyen a partnerünk és csökkentse le a weboldala költségét 0 Ft ra. Tovább>>

Vagy rendeljes meg a weboldal most, hogy már holnap pénzt keressen Önnek! Megrendelem>>